Pan Janusz nigdzie nie ucieka, pan Janusz wprowadzi system zarządzania jakoscą:)))) JAKOŚCIĄ ;)))
Nie wiem czy to się sprawdzi ale pogłoski mówią ze Ela Ościk ma być nowym Dyrektorem;-) oczywiście PSL
Każdy likwidator ciągnie w swoja stronę i co się tak dziwicie a żeby dobrze zarządzać wcale nie trzeba byc ekonomistą czy mieć studia a zwyczajnie trzeba mieć głowę i być gospodarnym człowiekiem i nie myśleć ile skroję dla siebie
Cytaty z tekstu sponsorowanego w bieżącym numerze "Tygodnia Trybunalskiego":
Sukces goni sukces, tylko skąd ten milion z ogonkiem długu i czemu pacjenci pozbawieni byli, a w niektórych przypadkach nadal są pozbawieni, podstawowej opieki zdrowotnej? Umknęło mi coś z tej urzędniczo-biznesowej mowy-trawy, czy po prostu jestem za gupi na to wszystko? A jak na te sukcesy zapatrują się pacjenci?
Odpowie przed sądem za niegospodarność ??? To nasze, TWOJE pieniądze
Pan likwidator zasłużył szpital na 1200000 w pół roku???No to pięknie"kwitnie" Piotrkowska służba zdrowia. Brawa dla starostwa!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!